20 Ekim 2013 Pazar

empire'ın en seksi 100 film yıldızı listesi

yıllardır kendimi tutuyorum ama bu sefer dayanamadım ve yıllardır iki çift laf etmek istediğim empire dergisinin 100 seksi film yıldızı listesi ile ilgili birkaç satır yazacağım.

her sene okuyucu oylarıyla yeniden düzenleniyo bu liste. 50 kadın ve 50 erkekten oluşan iki liste var, 2013 listelerine şu linklerden ulaşabilirsiniz.

http://www.empireonline.com/100sexiest2013/women/

http://www.empireonline.com/100sexiest2013/men/

kadın ve erkek listelerini ayrı ayrı değerlendirdim (çünkü hepinizin de hemfikir olduğu üzere, dünyanın en önemli işini yapıyorum burada). önce bağğyanlardan başlayalım

1 numara emma watson!
seriously??? really??? i mean... seriously???
kafayı mı yediniz diye sormak, hatta bas bas bağırmak istiyorum! listeye şöyle bi göz attığınızda, emma watson'ı çiğ çiğ yiyebilecek, tek bakışıyla toprağa gömebilecek en az yirmi kadın varken o listede, nooluyo yahu? ne mal okuyucuların varmış empire! ya da artık emma watson fanları nası bi çalışma yaptıysa, kızı bir numaraya oturtmuşlar (biz oylamalardaki hileleri iyi biliriiizz). hayır tamam tatlı bi kız, severim, sonuçta kendisiyle bir harry potter geçmişimiz var, hermione'ye hürmette kusur etmem de, lütfen yaa, ne bir numarası?

diyelim yeni nesil bağyanları oyladılar hep. e bir numara olması gereken dünya şekeri, vücudu taş gibi jennifer lawrence nasıl üç numara olur??? daha da vahimi, her daim meth bağımlısı gibi görünen, saçlarını iki ayda bir yıkayan, baygın bakışlı emo kristen stewart'ın dört numarada; at ağızlı, seksapelle uzak yakın alakası olmayan, kedi kadınların yüz karası anne hathaway'in beş numarada arz-ı endam etmeleri. böyğğğkk.

ellen page cücesi, carey mulligan soğuğu ve anna kendrick siliğinin listede olmalarına diyecek söz bulamıyorum. sıradanlığı yüceltelim dediler sanırım.

marilyn monroe'nun (gerçekten gelmiş geçmiş en seksi kadın) ölümünden elli yıl sonra bile hala listede olması, yeni nesilin ne kadar uyuz olduğunun kanıtı değil de nedir?

peki ya, varoşların varoşu megan fox'un hala yüksek sıradan listede olması? ah o kız teenage'ken ne güzeldi. estetikle çok bozuldu çook. julianne moore niye listede, onu da anlamadım. ya da cameron diaz gibi yaşlı bir iskeleti kim seksi buluyo? ve amy adams nasıl olur da olivia wilde'ın önünde yer alıyo? bi de pardon da, grace kelly ne zaman seksiydi? mila kunis'in ilk üçte değil de yedinci sırada olması da ayıptır be!

1 numara benedict cumberbatch???
whaaaat????
sanırım oy verenler, seksi ne demek bilmiyolar. ya allah aşkına, ne alaka??? sesi güzel tamam. süper yetenekli,  o da tamam. ama seksapel???

iki numarada tom hiddleston'ın olması beni çok mutlu etse de, üzgünüm ama iki numara olabilecek bi adam mı şimdi o listede bi sürü canavar varken? ha ben adam hakkında burada sayfalarca methiye dizerim o ayrı. ama hayır yaa, chris hemsworth altıda, bradley cooper on numaradayken, caaanııım tom'cuğumun iki numarada olması çok büyük haksızlık.

hobbit'te oynayan herkesi listeye sokmalarını nasıl açıklayacaklar??? ya tamam nihayet aidan turner 37 numaradan da olsa giriş yaptı da, martin freeman nedir yaa o listede? lee pace'in  gösteri dünyasındaki otuz yıllık çabalarından sonra farkedilmesine de sevindim ama richard armitage'ın 18 numarada olması???? yuh!

alan rickman'ın sessiz ve derin hayran kitlesi, onu bu sene de listede tutmuş, kırk mırk, idare etsin artık demişler. ne kaldı zaten, şunun şurasında en fazla iki sene daha listede kalır. idris elba'nın 11 numara olması da tamamen zenci lobisi. idris elba kabadayısına gelene kadar elli tane daha seksi zenci sayarım ben. zenci diyemiyoduk ama di mi?

michael fassbender'imin yerinden memnunum, sekiz iyidir de, o gerizekalı robert pattinson'ın onun bir önünde olması çoook yanlış olmuş.

tom cruise, karl urban, daniel radcliffe ve andrew garfield niye listede? biri açıklayabilir mi? james franco'yu görünce sinirim tepeme çıktı da neyse ki 42'de yer bulmuş kendine.

son diyeceğim de şudur, game of thrones'u hiç izlemediğim için bilmiyodum adamı, ilk kez listede gördüm. 49 numara pek tatlıymış. danimarka'dan çıkıyo muymuş öyle adamlar?

2 yorum:

Citysenyorita dedi ki...

Ee Göksu, artık söz ağızdan çıktı. Yap bir yenilesi "çikolata renkliler" listesi, lütfen. Hatta daha ilginci bir tane de Asyalı yap. Kırmalarla ilgili politikanı belli et ama, onlar dahil olunca en seksi listelerim alt üst oluyor benim.

caelumaqua dedi ki...

ay asyalılar bana hiç çekici gelmiyo, hepsi aynı ya ondandır :P

ama çikolata renkliler diyeceksek eğer (ki listemin neredeyse tamamı melez) hemen söylüyorum. karışık listedir, henüz numaralandırmadım arkadaşları. bir numaram blair underwood gerçi. o belli.

giancarlo esposito
will smith
denzel washington
terrence howard
drogba
taye diggs
blair underwood
barrack obama
adrien lester
damon wayans jr